Throwback Bingo

Put your hands up for detroit! Destination Calabria, Hangover en Get Busy. Deze nummers zijn heel verschillend, tóch hebben ze een ding gemeen. Als een DJ deze nummers in een kroeg of club draait gaat de hele tent los! Verwacht niet de nieuwste hits in deze muziekbingo, maar geniet van de lekkerste hits die het al jaren goed doen op elke dansvloer! 

Per bingokaart rekenen we een meerprijs van € 1,00
algemene voorwaarden
Direct geleverd per e-mail
Inclusief script voor de quizmaster
1 maand geldig en onbeperkt spelen

Put your hands up for detroit! Destination Calabria, Hangover en Get Busy. Deze nummers zijn heel verschillend, tóch hebben ze een ding gemeen. Als een DJ deze nummers in een kroeg of club draait gaat de hele tent los! Verwacht niet de nieuwste hits in deze muziekbingo, maar geniet van de lekkerste hits die het al jaren goed doen op elke dansvloer! 

 • Digitale bingokaarten. Je hoeft niet te printen

 • Geleverd met een Spotify playlist

 • Onbeperkt aantal spelers

Welke nummers kun je verwachten?

 • Dr. Alban - Sing Hallelujah!
 • Safri Duo - Played Alive
 • Eric Prydz - Call On Me
 • Jennifer Lopez - Let's Get Loud 
 • Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
 • Katy Perry - Firework
 • Sean Paul - Get Busy
 • Taio Cruz - Hangover
 • P!NK - Raise Your Glass
 • En nog veel meer!

Muziekbingo organiseren

Je kunt een muziekbingo thuis, op het werk of in een café organiseren. Je kunt de muziekbingo ook coronaproof organiseren via bijvoorbeeld Microsoft Teams of Zoom. Het enige dat je nodig hebt om de muziekbingo te organiseren is een Spotify account. De rest hebben wij voor jou geregeld!

Het organiseren van een muziekbingo is simpel. Bij het bestellen van de muziekbingo geef je aan hoeveel bingokaarten je wilt bestellen. Direct na het afronden van je bestelling ontvang je een link en toegangscode voor de bingokaarten en de Spotify afspeellijst. Je kunt de link en de toegangscode voor de bingokaarten met alle deelnemers delen. Elke deelnemer kan op deze manier zijn eigen unieke bingokaart claimen. Deelnemers kunnen de bingokaart eenvoudig op een mobiele telefoon of computer openen. Je hoeft dus niets te printen!

Vervolgens is het tijd om de muziekbingo te starten! Speel je de muziekbingo online? Nodig alle deelnemers dan uit via bijvoorbeeld Microsoft Teams of Zoom en deel je geluid. Vervolgens speel je alle nummers van de Spotify afspeellijst af. Het is vervolgens aan de deelnemers om de nummers die afgespeeld worden te herkennen en deze aan te klikken op de digitale bingokaart. Heeft een deelnemer een rij vol? Bingo! Uiteindelijk speel je door totdat iemand als eerste een volle kaart heeft. Zoals je leest is het heel eenvoudig om een muziekbingo te organiseren!

QuizMaestro Muziekbingo en Liedjesbingo

Veelgestelde vragen over een Muziekbingo

Wat heb ik nodig om een muziekbingo te organiseren?

Het enige dat je nodig hebt is een Spotify account en natuurlijk een manier om het geluid af te spelen. Dit kan via een geluidssysteem of digitaal tijdens bijvoorbeeld een Teams of Zoom meeting.

Hoe kan ik een muziekbingo kaart openen?

Na het bestellen van een muziekbingo ontvang je een unieke link en toegangscode. Deze link kun je openen op je telefoon, tablet of computer. Vul de toegangscode in en claim je bingokaart.

Met hoeveel personen kan ik een muziekbingo spelen?

Je kunt een muziekbingo met een onbeperkt aantal spelers spelen. Geef bij het bestellen aan hoeveel unieke bingokaarten je graag wilt hebben.

Hoelang duurt een muziekbingo?

Een kleine muziekbingo bevat 48 nummers, een grote muziekbingo 75 nummers. Een kleine muziekbingo duurt zeker 45 minuten. Een grote muziekbingo ongeveer 1 uur. Je bepaalt zelf het tempo.

Hoe vaak kan ik de muziekbingo spelen?

Na het bestellen blijft de muziekbingo een maand geldig. Je kunt de muziekbingo dus vaker spelen, maar na de eerste keer zijn er natuurlijk geen verrassingen meer.

Kan ik de bingokaarten ook printen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Je ontvangt na je bestelling een unieke link met een toegangscode. Via deze link en code kunnen alle deelnemers een digitale bingokaart openen.