PubQuiz #1

Een gezellige quiz met verrassende rondes. Met de PubQuiz ben je verzekerd van een avond vol plezier. Ideaal voor een quizavond in een café of gewoon wanneer je een gezellige avond met collega’s, vrienden of familie organiseert. Je kunt kiezen uit de mini variant, bestaande uit 45 vragen. De grootste variant heeft 75 vragen.

algemene voorwaarden
Direct geleverd per e-mail
Inclusief script voor de quizmaster
3 Maanden geldig en onbeperkt spelen

Een gezellige quiz met verrassende rondes. Met de PubQuiz ben je verzekerd van een avond vol plezier. Ideaal voor een quizavond in een café of gewoon wanneer je een gezellige avond met collega’s, vrienden of familie organiseert. Je kunt de PubQuiz in 2 varianten bestellen. Je kunt kiezen voor de reguliere variant bestaande uit 45 vragen of de XL variant 75 vragen inclusief foto- en muziekfragmenten.

Klik hier om het verschil tussen de varianten te bekijken
  • Verschillende categorieën

  • Automatische puntentelling

  • Tot 100 spelers of teams

PubQuiz organiseren

Onze PubQuiz is gemaakt in Kahoot. Na betaling ontvang je een persoonlijke link naar de Quiz. Je kunt deze Quiz eenvoudig op een TV of op een beeldscherm tonen. Deelnemers kunnen eenvoudig met hun eigen telefoon deelnemen aan de quiz. Via de eigen telefoon kunnen deelnemers antwoord geven op de vragen. Vaak zijn dit meerkeuze vragen, in sommige gevallen betreft het een open vraag of een puzzel. 

In principe heb je bij onze quiz geen quizmaster nodig. Elke vraag komt eerst in beeld voordat je antwoord kunt geven. Echter, is het altijd aan te raden om iemand aan te wijzen die de vragen voorleest. Om deze reden sturen we bij de aankoop van een quiz ook een script voor de quizmaster door. Dit script kan gebruikt worden om de quizavond in goede banen te leiden. 

Er kunnen in totaal 100 telefoons tegelijkertijd verbinden met de Quiz. Dit betekent dat je in totaal met 100 personen kunt deelnemen aan de Quiz. Organiseer je de quiz in teamverband? Dan kun je meer teams laten deelnemen zolang er maar niet meer dan 100 telefoons verbonden zijn met de quiz.

Op onze ‘Hoe werkt het’ pagina geven we je alle tips over hoe het beste een quizavond kunt organiseren. Lees meer

PubQuiz #1 varianten

PubQuiz
45 vragen
PubQuiz XL
70 vragen
Muziek
Nieuws & Showbizz
Films & Series
Ben je connected?
Sport
Fashion
Picture party
Music party

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig om de quiz te organiseren?

Het enige dat je nodig hebt is een beeldscherm. We adviseren je om de quiz te tonen op een TV of het te projecteren via een beamer. Je kunt het ook gewoon op een laptop tonen.

Kan ik een quiz ook thuis spelen?

Ja, uiteraard! Je kunt de quiz thuis spelen door de quiz te tonen op je tv of op een laptop. Ideaal voor een gezellig avondje met vrienden of familie.

Hoe vaak kan ik de quiz spelen?

Na aanschaf van de quiz blijft jouw unieke link 3 maanden geldig. In deze periode kun je de quiz zo vaak spelen als je wilt.

Met hoeveel personen kan ik een quiz spelen?

Je kunt de quizzen van QuizMaestro met maximaal 100 telefoons spelen. Stel je organiseert de quiz in teamverband, dan kun je maximaal 100 teams laten deelnemen.

Hoelang duurt de quiz?

Het hangt af van welke quiz je bestelt, maar met onze kleinste variant heb je 45 minuten plezier en met de grootste quiz ben je 1,5 uur zoet.

Voor welk doelgroep is de quiz geschikt?

De quizzen van QuizMaestro zijn geschikt voor alle doelgroepen ouder dan 16 jaar.