Foute Bingo

Heb je zin in een gezellige avond? Maak je avond dan compleet met de Foute muziekbingo. Keihard meezingen en swingen met de lekkerste foute hits! Verwacht een mix van Top 40, 90ties en lekkere Nederlandstalige meezingers. Ken jij alle nummers? Wie weet heb je dan wel bingo!  

Per bingokaart rekenen we een meerprijs van € 1,00
algemene voorwaarden
Direct geleverd per e-mail
Inclusief script voor de quizmaster
1 maand geldig en onbeperkt spelen

Heb je zin in een gezellige avond? Maak je avond dan compleet met de Foute muziekbingo. Keihard meezingen en swingen met de lekkerste foute hits! Verwacht een mix van Top 40, 90ties en lekkere Nederlandstalige meezingers. Ken jij alle nummers? Wie weet heb je dan wel bingo!  

 • Digitale bingokaarten. Je hoeft niet te printen

 • Geleverd met een Spotify playlist

 • Onbeperkt aantal spelers

Welke nummers kun je verwachten?

 • Gala - Freed from Desire
 • The Cool Down Cafe - Hey Baby
 • Nena - 99 Luftballons
 • Britney Spears - Oops I Dit it Again
 • Los Del Rio - Macarena
 • K3 - Oya Lélé
 • Snollebollekes - Links, Rechts
 • Def Rhymz - Schudden
 • A-ha - Take on me
 • En nog veel meer!

Muziekbingo organiseren

Je kunt een muziekbingo thuis, op het werk of in een café organiseren. Je kunt de muziekbingo ook coronaproof organiseren via bijvoorbeeld Microsoft Teams of Zoom. Het enige dat je nodig hebt om de muziekbingo te organiseren is een Spotify account. De rest hebben wij voor jou geregeld!

Het organiseren van een muziekbingo is simpel. Bij het bestellen van de muziekbingo geef je aan hoeveel bingokaarten je wilt bestellen. Direct na het afronden van je bestelling ontvang je een link en toegangscode voor de bingokaarten en de Spotify afspeellijst. Je kunt de link en de toegangscode voor de bingokaarten met alle deelnemers delen. Elke deelnemer kan op deze manier zijn eigen unieke bingokaart claimen. Deelnemers kunnen de bingokaart eenvoudig op een mobiele telefoon of computer openen. Je hoeft dus niets te printen!

Vervolgens is het tijd om de muziekbingo te starten! Speel je de muziekbingo online? Nodig alle deelnemers dan uit via bijvoorbeeld Microsoft Teams of Zoom en deel je geluid. Vervolgens speel je alle nummers van de Spotify afspeellijst af. Het is vervolgens aan de deelnemers om de nummers die afgespeeld worden te herkennen en deze aan te klikken op de digitale bingokaart. Heeft een deelnemer een rij vol? Bingo! Uiteindelijk speel je door totdat iemand als eerste een volle kaart heeft. Zoals je leest is het heel eenvoudig om een muziekbingo te organiseren!

QuizMaestro Muziekbingo en Liedjesbingo

Veelgestelde vragen over een Muziekbingo

Wat heb ik nodig om een muziekbingo te organiseren?

Het enige dat je nodig hebt is een Spotify account en natuurlijk een manier om het geluid af te spelen. Dit kan via een geluidssysteem of digitaal tijdens bijvoorbeeld een Teams of Zoom meeting.

Hoe kan ik een muziekbingo kaart openen?

Na het bestellen van een muziekbingo ontvang je een unieke link en toegangscode. Deze link kun je openen op je telefoon, tablet of computer. Vul de toegangscode in en claim je bingokaart.

Met hoeveel personen kan ik een muziekbingo spelen?

Je kunt een muziekbingo met een onbeperkt aantal spelers spelen. Geef bij het bestellen aan hoeveel unieke bingokaarten je graag wilt hebben.

Hoelang duurt een muziekbingo?

Een kleine muziekbingo bevat 48 nummers, een grote muziekbingo 75 nummers. Een kleine muziekbingo duurt zeker 45 minuten. Een grote muziekbingo ongeveer 1 uur. Je bepaalt zelf het tempo.

Hoe vaak kan ik de muziekbingo spelen?

Na het bestellen blijft de muziekbingo een maand geldig. Je kunt de muziekbingo dus vaker spelen, maar na de eerste keer zijn er natuurlijk geen verrassingen meer.

Kan ik de bingokaarten ook printen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Je ontvangt na je bestelling een unieke link met een toegangscode. Via deze link en code kunnen alle deelnemers een digitale bingokaart openen.