De Kort & Krachtige Quiz

Wil je een quiz spelen, maar heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor de 'Kort & Krachtige Quiz'. Deze quiz bestaat uit 20 vragen en is om deze reden ideaal voor een korte pauze tijdens een borrel, evenement of gewoon als je even zin hebt om je vrienden te verslaan!

De Kort & Krachtige Quiz
* Je betaalt een totaalprijs en niet per speler
algemene voorwaarden
Heb je nog een vraag?
Stuur ons een
WhatsApp
bericht.
Direct geleverd per e-mail
Inclusief script voor de quizmaster
1 maand geldig en onbeperkt spelen
  • Verschillende categorieën

  • Automatische puntentelling

  • Eigen vragen toevoegen (incl. foto's)

  • Onbeperkt aantal spelers of teams

PubQuiz organiseren

Onze PubQuiz is gemaakt in Kahoot. Na betaling ontvang je een persoonlijke link naar de quiz. Je kunt deze quiz eenvoudig op een TV of op een beeldscherm tonen. Deelnemers kunnen met hun eigen telefoon, tablet of laptop eenvoudig inloggen op de quiz. Via hun eigen device geven deelnemers antwoord op de vragen. Vaak zijn dit meerkeuze vragen, in sommige gevallen betreft het een open vraag of een puzzel. 

In principe heb je bij onze quiz geen quizmaster nodig. Elke vraag komt eerst in beeld. Vervolgens kun je antwoord geven. Echter, is het soms leuker om iemand aan te wijzen die de vragen voorleest. Om deze reden sturen we bij de aankoop van een quiz ook een script voor de quizmaster door. Dit script kan gebruikt worden om de quizavond in goede banen te leiden. 

Op onze ‘Hoe werkt het’ pagina geven we je alle tips over hoe het beste een quizavond kunt organiseren. Lees meer

De Kort & Krachtige Quiz
20 vragen
Lengte +- 25 minuten
Algemene Kennis
Nieuws & Showbizz
Surprise Surprise
Picture party
Veelgestelde vragen over een Online Pubquiz
Wat heb ik nodig om de quiz te organiseren?

Het enige dat je nodig hebt is een beeldscherm. We adviseren je om de quiz te tonen op een TV of het te projecteren via een beamer. Je kunt het ook gewoon op een laptop tonen.

Kan ik veranderingen aanbrengen in de quiz?

Als je andere (of meer) veranderingen wilt doorvoeren dan het toevoegen van 10 eigen vragen, dan kunnen wij dit aanbieden via onze "Quiz op Maat" service. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Voor welke doelgroep is de quiz geschikt?

De quizzen van QuizMaestro zijn geschikt voor alle doelgroepen ouder dan 16 jaar.

Hoelang duurt de online quiz?

Het hangt af van welke quiz je bestelt, maar met onze kleinste variant heb je 45 minuten plezier en met de grootste quiz ben je 1,5 uur zoet.

Hoe vaak kan ik de online pubquiz spelen?

Na aanschaf van de quiz blijft jouw unieke link 1 maand geldig. In deze periode kun je de quiz zo vaak spelen als je wilt.

Kan ik ook eigen vragen toevoegen?

Ja, dit is mogelijk! Bij het bestellen van je quiz kun je aanvinken dat je eigen vragen wil toevoegen. Je kunt maximaal 10 vragen toevoegen.