Direct geleverd. Binnen 5 minuten in je mailbox

Muziekbingo Kopen


Doe eens gek en bestel online een muziekbingo! Swing mee op de lekkerste foute nummers of kies voor een muziekbingo vol discohits uit de 80ties en 90ties. Er is keuze genoeg voor iedereen!

Wat is een muziekbingo?

Een muziekbingo is een variatie op de traditionele bingo, maar in plaats van nummers te trekken, worden er liedjes afgespeeld. Deelnemers krijgen een bingokaart met titels van liedjes in plaats van getallen. Wanneer een liedje wordt afgespeeld dat op hun kaart staat, markeren ze het overeenkomstige vakje. Het doel is om als eerste een rij of patroon op hun kaart te voltooien en "Bingo!" te roepen.

Een muziekbingo kan worden aangepast aan verschillende thema's of genres, zoals 80's hits, kerstliedjes of rockmuziek. Het is een leuke activiteit voor feestjes en bijeenkomsten waar mensen van verschillende leeftijden en achtergronden samenkomen en genieten van muziek. Je kunt op onze website een kant-en-klare muziekbingo kopen. Je kunt natuurlijk ook zelf een muziekbingo maken.

Online muziekbingo

Gezelligheid en muziek; twee belangrijke factoren voor een geslaagd feestje. Met onze muziekbingo speel je gezellig met vrienden, familie of collega’s en luister je tegelijkertijd naar een aantal lekkere hits. Het concept is simpel:

1

Kies een van onze muziekbingo’s

2

Koop de muziekbingo op de website

3

Elke speler ontvangt een unieke bingokaart (online of geprint)

4

Start de muziek!

Liedjesbingo spelen - Online of geprint

Liedjesbingo spelen - Online of geprint

Je kunt de bingokaarten printen óf je kunt de muziekbingo volledig digitaal spelen. Speel je digitaal? In dat geval kan elke speler via zijn of haar eigen telefoon, tablet of computer een unieke bingokaart claimen. Staat het liedje dat je hoort op jouw bingokaart? Aankruisen maar en wie weet heb jij wel snel BINGO!

Hoeveel liedjes bij muziekbingo?

Het aantal liedjes dat wordt gebruikt bij een muziekbingo kan variëren, afhankelijk van de organisator en het evenement. Over het algemeen worden er tussen de 20 en 30 liedjes gespeeld tijdens een muziekbingo voordat er iemand een bingo heeft. Onze muziekbingo's bestaan uit 48 liedjes in het geval van een kleine muziekbingo (4x4 kaart - oftewel 16 liedjes per bingokaart). Een grote muziekbingo bestaat uit 75 liedjes (5x5 kaart - oftewel 25 liedjes per bingokaart). Dit geeft de deelnemers genoeg kansen om hun kaarten te vullen en tegelijkertijd zorgt het voor een uitdaging om als eerste "Bingo!" te roepen. Het is belangrijk dat de liedjes die worden gekozen bekend zijn bij het publiek, zodat ze kunnen meezingen en genieten van de muziek terwijl ze spelen.

Thema's muziekbingo

Er zijn talloze thema's voor muziekbingo die je kunt gebruiken om het spel interessanter te maken en aan te passen aan de interesses van de deelnemers. Hier zijn enkele ideeën:

Decennia

Kies een decennium, zoals de jaren '60 of '80, en gebruik liedjes uit die tijd als onderwerp voor je muziekbingo.

Genre

Kies een specifiek genre, zoals rock, pop of country, en gebruik liedjes uit dat genre als onderwerp.

Artiesten

Kies een bepaalde artiest of band en gebruik hun liedjes als onderwerp voor je muziekbingo.

Film- of televisiemuziek

Gebruik muziek uit films of tv-programma's als onderwerp voor je muziekbingo.

Feestdagen

Maak een speciale versie van de muziekbingo met kerstliedjes, Halloween-muziek of andere feestelijke nummers.

Wereldmuziek

Kies een land of regio en gebruik hun traditionele muziek als onderwerp voor je muziekbingo.

Top hits

Gebruik de top 40-hits van het moment als onderwerp voor je muziekbingo.

  • Zorg ervoor dat het gekozen onderwerp aansluit bij de interesses van de deelnemers om het spel zo leuk mogelijk te maken!

Populaire liedjes muziekbingo

Hier zijn enkele suggesties voor populaire liedjes die je kunt gebruiken bij een muziekbingo

Spotify
# Title
1
Disco Inferno
The Trammps
2
Never Gonna Give You Up
Rick Astley
3
September
Earth, Wind & Fire
4
Dancing Queen
ABBA
5
Good Times
CHIC
6
Stayin' Alive
Bee Gees
7
What is Love
Haddaway
8
Blame It on the Boogie
The Jacksons
9
Daddy Cool
Boney M.

Zakelijk een liedjes bingo organiseren

Muziekbingo kan een geweldige bedrijfsactiviteit zijn omdat het een leuke en interactieve manier biedt om medewerkers samen te brengen en teambuilding te bevorderen. Het spel kan worden gespeeld op kantoor, online of op een externe locatie, zoals een restaurant of bar. Door muziekbingo te spelen als bedrijfsactiviteit kunnen medewerkers elkaar beter leren kennen en hun samenwerkingsvaardigheden verbeteren. Het spel kan ook dienen als een leuke pauze van het dagelijkse werk en kan helpen om de sfeer op de werkvloer te verbeteren.

Playlist op maat
Organiseer je een evenement en wil je liever een volledig eigen playlist gebruiken voor jouw muziekbingo? Geen probleem! Voor slechts 75 euro (Excl. BTW) maken wij een muziekbingo op maat, volledig naar jouw muziekwensen. Je betaalt vervolgens alleen nog een aanvullende prijs van 1 euro per speler. Ben je van plan om vaker muziekbingo’s te organiseren? Dan is het wellicht interessant om een abonnement bij ons af te sluiten.

Regelmatig muziekbingo’s organiseren?