Familie Quiz

Zin in een gezellige avond met familie of vrienden? Ga dan de strijd met elkaar aan in de familie quiz! Iedereen heeft in deze quiz een eerlijke kans om te winnen en zich de ware kenniskoning(in) te mogen noemen. 

* Je betaalt een totaalprijs en niet per speler
algemene voorwaarden
Heb je nog een vraag?
Stuur ons een
WhatsApp
bericht.
Direct geleverd per e-mail
Inclusief script voor de quizmaster
1 maand geldig en onbeperkt spelen
Klik hier om het verschil tussen de varianten te bekijken
  • Verschillende categorieën

  • Automatische puntentelling

  • Eigen vragen toevoegen (incl. foto's)

  • Onbeperkt aantal spelers of teams

Familie quiz organiseren

Onze familie quiz is gemaakt in het eenvoudig te gebruiken Kahoot. Na betaling ontvang je een persoonlijke link naar de quiz. Je kunt deze quiz eenvoudig op een TV of beeldscherm tonen. Deelnemers kunnen met hun eigen telefoon, tablet of laptop eenvoudig inloggen op de quiz. 

Via hun eigen device geven deelnemers antwoord op de vragen. Vaak zijn dit meerkeuze vragen, in sommige gevallen betreft het een open vraag of zelfs een uitdagende puzzel. Deze quiz kan in principe gespeeld worden zonder quizmaster. Eerst komt de vraag in beeld, en kort daarna worden de antwoorden getoond waaruit je kunt kiezen.

Een quizmaster biedt wel echt een toegevoegde waarde, dus dat raden we zeker aan voor een goed verloop van het spel. En natuurlijk om een extra vleugje humor toe te voegen. Om deze reden sturen we bij de aankoop van een quiz ook een script voor de quizmaster mee. Dit script kan gebruikt worden om de quizavond in goede banen te leiden. Op onze ‘Hoe werkt het’ pagina geven we je alle tips over hoe je gemakkelijk, snel en leuk de perfecte quizavond organiseert. 

Familie Quiz varianten

Normaal
40 vragen
XL
60 vragen
Lengte +- 45 minuten +- 1,5 uur
Algemene Kennis
Entertainment
Geschiedenis
Sport
Ben je connected
Surprise Surprise
Picture party
* In beide varianten zitten ook video- en muziekfragmenten
Veelgestelde vragen over een Online Pubquiz
Wat heb ik nodig om de quiz te organiseren?

Het enige dat je nodig hebt is een beeldscherm. We adviseren je om de quiz te tonen op een TV of het te projecteren via een beamer. Je kunt het ook gewoon op een laptop tonen.

Kan ik veranderingen aanbrengen in de quiz?

Als je andere (of meer) veranderingen wilt doorvoeren dan het toevoegen van 10 eigen vragen, dan kunnen wij dit aanbieden via onze "Quiz op Maat" service. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Voor welke doelgroep is de quiz geschikt?

De quizzen van QuizMaestro zijn geschikt voor alle doelgroepen ouder dan 16 jaar.

Hoelang duurt de online quiz?

Het hangt af van welke quiz je bestelt, maar met onze kleinste variant heb je 45 minuten plezier en met de grootste quiz ben je 1,5 uur zoet.

Hoe vaak kan ik de online pubquiz spelen?

Na aanschaf van de quiz blijft jouw unieke link 1 maand geldig. In deze periode kun je de quiz zo vaak spelen als je wilt.

Kan ik ook eigen vragen toevoegen?

Ja, dit is mogelijk! Bij het bestellen van je quiz kun je aanvinken dat je eigen vragen wil toevoegen. Je kunt maximaal 10 vragen toevoegen.