Familie Quiz

Deze quiz is geschikt voor jong en oud. Deze quiz is geschikt voor een gezellige avond met familie of vrienden. Wie weet nou echt het meeste?

algemene voorwaarden
Direct geleverd per e-mail
Inclusief script voor de quizmaster
1 maand geldig en onbeperkt spelen

Zin in een gezellige avond met familie of vrienden? Ga dan de strijd met elkaar aan in de familie quiz! Iedereen heeft in deze quiz een eerlijke kans om te winnen!

Klik hier om het verschil tussen de varianten te bekijken
  • Verschillende categorieën

  • Automatische puntentelling

  • Tot 100 spelers of teams

PubQuiz organiseren

Onze PubQuiz is gemaakt in Kahoot. Na betaling ontvang je een persoonlijke link naar de quiz. Je kunt deze quiz eenvoudig op een TV of op een beeldscherm tonen. Deelnemers kunnen met hun eigen telefoon, tablet of laptop eenvoudig inloggen op de quiz. Via hun eigen device geven deelnemers antwoord op de vragen. Vaak zijn dit meerkeuze vragen, in sommige gevallen betreft het een open vraag of een puzzel. 

In principe heb je bij onze quiz geen quizmaster nodig. Elke vraag komt eerst in beeld. Vervolgens kun je antwoord geven. Echter, is het soms leuker om iemand aan te wijzen die de vragen voorleest. Om deze reden sturen we bij de aankoop van een quiz ook een script voor de quizmaster door. Dit script kan gebruikt worden om de quizavond in goede banen te leiden. 

Je kunt in totaal met 100 personen kunt deelnemen aan de Quiz. Organiseer je de quiz in teamverband? Dan kun je meer teams laten deelnemen zolang er maar niet meer dan 100 telefoons zijn verbonden met de quiz.

Op onze ‘Hoe werkt het’ pagina geven we je alle tips over hoe het beste een quizavond kunt organiseren. Lees meer

Familie Quiz varianten

Normaal
40 vragen
XL
60 vragen
Algemene Kennis
Entertainment
Geschiedenis
Sport
Ben je connected
Surprise Surprise
Picture party

Veelgestelde vragen over een Online Pubquiz

Wat heb ik nodig om de quiz te organiseren?

Het enige dat je nodig hebt is een beeldscherm. We adviseren je om de quiz te tonen op een TV of het te projecteren via een beamer. Je kunt het ook gewoon op een laptop tonen.

Kan ik ook eigen vragen toevoegen?

Ja, dit is mogelijk! Bij het bestellen van je quiz (behalve muziek- en kerstquiz) kun je aanvinken dat je eigen vragen wil toevoegen. Je kunt maximaal 10 vragen toevoegen.

Hoe vaak kan ik de quiz spelen?

Na aanschaf van de quiz blijft jouw unieke link 1 maand geldig. In deze periode kun je de quiz zo vaak spelen als je wilt.

Met hoeveel personen kan ik een quiz spelen?

Je kunt de quizzen van QuizMaestro met maximaal 100 telefoons spelen. Stel je organiseert de quiz in teamverband, dan kun je maximaal 100 teams laten deelnemen.

Hoelang duurt de quiz?

Het hangt af van welke quiz je bestelt, maar met onze kleinste variant heb je 45 minuten plezier en met de grootste quiz ben je 1,5 uur zoet.

Voor welk doelgroep is de quiz geschikt?

De quizzen van QuizMaestro zijn geschikt voor alle doelgroepen ouder dan 16 jaar.