Demo

Speel onze voorbeeld PubQuiz

Let op: we raden je aan om de voorbeeld quiz te openen op een computer of tablet. Vervolgens kun je de quiz spelen met je mobiele telefoon.

Voordat je onze PubQuiz koopt is het natuurlijk wel van belang dat je het eens kunt uitproberen. Zoals aangeven maken wij gebruik van Kahoot. Na aanschaf van onze PubQuiz ontvang je een link naar een kant-en-klare PubQuiz. Wil je het eens uitproberen? Speel dan onze gratis voorbeeldquiz. Deze quiz bestaat uit slechts 5 vragen, maar hiermee krijg je wel een goed beeld van hoe het systeem werkt en wat voor type vragen je kunt verwachten.

Zoals je merkt is het een interactieve quiz. Overtuigd? Bestel onze PubQuiz dan nu eenvoudig online. Je kunt de PubQuiz in 2 varianten bestellen. Je kunt kiezen voor de reguliere variant bestaande uit 45 vragen of de XL variant 75 vragen inclusief foto- en muziekfragmenten. Kies voor onze gezellige quiz met verrassende rondes. Je bent zo verzekerd van een avond vol plezier. Ideaal voor een quizavond in een café of gewoon wanneer je een gezellige avond met collega’s, vrienden of familie organiseert