Direct geleverd. Binnen 5 minuten in je mailbox

Organiseer een pubquiz tijdens jouw bedrijfsevent


Een pubquiz tijdens jouw bedrijfsevent is altijd een goed idee. Het biedt de perfecte mix tussen gezelligheid, samenwerking en competitie. Wij kunnen jouw organisatie op 3 manieren helpen:

 1. Kant-en-klare pubquiz
  Op onze website vind je kant-en-klare quizzen die je eenvoudig online kunt bestellen. Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid om tot 10 eigen vragen toe te voegen. Betalen kan veilig en snel met iDeal, Visa of Mastercard. Na je bestelling ontvang je de pubquiz direct in je mailbox, samen met een bijbehorende factuur voor de boekhouding. Wil je op factuur betalen? Geen probleem! Geef dit eenvoudig aan tijdens het betaalproces. Let op: bij betaling op factuur voegen we €9,50 administratiekosten toe aan de eindfactuur.

 2. Quiz-op-maat
  Liever een op maat gemaakte quiz? Wij helpen je graag verder! Op basis van jouw wensen kunnen we een quiz volledig afstemmen op de behoeften van jouw organisatie en opmaken in de huisstijl van jouw bedrijf. De kosten voor een quiz-op-maat bedragen €395 (exclusief BTW). Zodra we alle benodigde informatie hebben ontvangen, leveren wij de quiz binnen 3 werkdagen. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

 3. Complete pubquiz experience met presentator
  Wil je liever dat wij de volledige organisatie uit handen nemen? Geen probleem! Boek dan nu een pubquiz met onze exclusieve presentator, Bagiyo van der Leemputte. Een ervaren presentator zorgt voor de juiste sfeer en betrokkenheid, wat essentieel is voor een geslaagde quiz. Meer informatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Quiz Maestro - Organiseer een leuke quiz als bedrijfsuitje of teamuitje

Bagiyo van der Leemputte: dé ideale quizmaster!

Bagiyo heeft jarenlange ervaring in het presenteren van pubquizzen en weet als geen ander hoe hij het publiek kan meenemen in de flow van de show. Samen met zijn feestteam zorgt hij voor een onvergetelijke middag of avond. Een vaste geluidsman en assistente maken het team compleet. Laat je verrassen door de kracht van zijn presentatie en laat je volledig ontzorgen en vermaken. Bagiyo staat klaar om samen met jou het feest nog leuker te maken! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

 • Ongelimiteerd aantal spelers

 • Mogelijkheid om tot 30 eigen vragen toe te voegen (eventueel met foto’s)

 • Volledig opgemaakt in de huisstijl van jouw organisatie

 • Inclusief script voor de quizmaster

Informatie aanvragen


Deze bedrijven gingen je voor