KerstQuiz 2021

2021 zit er bijna op en de feestdagen komen eraan. Het moment om de strijd met elkaar aan te gaan in een leuke kerstquiz. Ideaal voor een (digitale) borrel met collega's of vrienden. Of speel de quiz met familie tijdens de feestdagen. Je kunt kiezen uit de normale variant, bestaande uit 40 vragen. De grootste variant heeft 60 vragen.

algemene voorwaarden
Direct geleverd per e-mail
Inclusief script voor de quizmaster
1 maand geldig en onbeperkt spelen
Klik hier om het verschil tussen de varianten te bekijken
  • Verschillende categorieën

  • Automatische puntentelling

  • Onbeperkt aantal spelers of teams

Kerstquiz organiseren

Onze Kerstquiz is gemaakt in Kahoot. Na betaling ontvang je een persoonlijke link naar de quiz. Je kunt deze quiz eenvoudig op een TV of op een beeldscherm tonen. Deelnemers kunnen met hun eigen telefoon, tablet of laptop eenvoudig inloggen op de quiz. Via hun eigen device geven deelnemers antwoord op de vragen. Vaak zijn dit meerkeuze vragen, in sommige gevallen betreft het een open vraag of een puzzel. 

In principe heb je bij onze quiz geen quizmaster nodig. Elke vraag komt eerst in beeld. Vervolgens kun je antwoord geven. Echter, is het soms leuker om iemand aan te wijzen die de vragen voorleest. Om deze reden sturen we bij de aankoop van een quiz ook een script voor de quizmaster door. Dit script kan gebruikt worden om de quizavond in goede banen te leiden. 

Op onze ‘Hoe werkt het’ pagina geven we je alle tips over hoe het beste een quizavond kunt organiseren. Lees meer

KerstQuiz 2021 varianten

Normaal
50 vragen
Groot
60 vragen
Kerstweetjes
Eten & Drinken
Nieuws & Showbizz
Films, Series & TV
Gezelschapsspellen
Surprise Surprise
Picture Party
Music Party

Veelgestelde vragen over een Online Pubquiz

Wat heb ik nodig om de quiz te organiseren?

Het enige dat je nodig hebt is een beeldscherm. We adviseren je om de quiz te tonen op een TV of het te projecteren via een beamer. Je kunt het ook gewoon op een laptop tonen.

Kan ik ook eigen vragen toevoegen?

Ja, dit is mogelijk! Bij het bestellen van je quiz (behalve muziek- en kerstquiz) kun je aanvinken dat je eigen vragen wil toevoegen. Je kunt maximaal 10 vragen toevoegen.

Hoe vaak kan ik de quiz spelen?

Na aanschaf van de quiz blijft jouw unieke link 1 maand geldig. In deze periode kun je de quiz zo vaak spelen als je wilt.

Kan ik veranderingen aanbrengen in de quiz?

Als je andere (of meer) veranderingen wilt doorvoeren dan het toevoegen van 10 eigen vragen, dan kunnen wij dit aanbieden via onze "Quiz op Maat" service. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Hoelang duurt de quiz?

Het hangt af van welke quiz je bestelt, maar met onze kleinste variant heb je 45 minuten plezier en met de grootste quiz ben je 1,5 uur zoet.

Voor welk doelgroep is de quiz geschikt?

De quizzen van QuizMaestro zijn geschikt voor alle doelgroepen ouder dan 16 jaar.