Direct geleverd. Binnen 5 minuten in je mailbox

Muziekbingo organiseren via Zoom


Organiseer je een muziekbingo via Zoom? QuizMaestro helpt je graag verder! We leggen je uit hoe je een muziekbingo kunt organiseren via Zoom.

Hoe werkt het?

Geef bij het bestellen van de muziekbingo aan hoeveel bingokaarten je wilt. Direct na het afronden van je bestelling ontvang je een link en toegangscode voor de bingokaarten en de Spotify afspeellijst. Je kunt de link en toegangscode van de bingokaarten met alle deelnemers delen. Elke deelnemer kan via deze link en de toegangscode zijn eigen unieke bingokaart claimen. Je bent nu klaar om de muziekbingo te spelen!

Hoe speel je muziekbingo via Zoom?

1

Nodig alle deelnemers uit in Zoom en zorg ervoor dat alle deelnemers via de link en toegangscode een unieke bingokaart hebben geclaimd.

2

Heeft iedereen bingokaart? Dan start de organisator van de muziekbingo nu met het delen van je geluid. Klik op ‘Share Screen’ en klik vervolgens op ‘Advanced’. Je kunt nu de optie ‘Music or Computer Sound Only’ selecteren. Met deze optie zorg je er voor dat je alleen het geluid deelt en elkaar gewoon kunt zien tijdens de muziekbingo

Zoom audio only
3

De organisator van de muziekbingo opent nu de Spotify afspeellijst en selecteert de ‘shuffle’ modus. Vervolgens kan de muziek starten!