Direct geleverd. Binnen 5 minuten in je mailbox

Henny Huisman Super Surpriseparty XL


De immer populaire tv-persoonlijkheid Henny Huisman presenteerde op donderdag 4 april de 'Henny Huisman Super Surpriseparty XL. Dit evenement omvatte een muziekbingo en een pubquiz. Hierbij maakten deelnemers kans op prachtige prijzen. Bovendien waren er diverse live optredens van artiesten.

Uitgaan Club Quiz Cafe Cliniq

In opdracht van MSTR Events ontwikkelde QuizMaestro een volledig op maat gemaakte muziekbingo en pubquiz. Het team van MSTR Events koos de nummers voor de muziekbingo uit. Vervolgens maakte QuizMaestro op basis van de aangeleverde playlist honderden unieke bingokaarten, volledig aangepast aan de huisstijl van het evenement.

Daarnaast maakte QuizMaestro een volledig op maat gemaakte Kahoot! quiz, waardoor honderden spelers tegelijkertijd konden deelnemen aan de pubquiz. Ook deze quiz was volledig opgemaakt in de huisstijl van het evenement. Een mooi voorbeeld van hoe QuizMaestro kan ondersteunen in de totaal experience van een evenement.

De Juiste Presentator
“”
Bagiyo van der Leemputte
MSTR Events
Henny Huisman

Henny Huisman Super Surpriseparty XL Boeken?

De Henny Huisman Super Surpriseparty XL is een ludieke avond met een quiz en muziekbingo gepresenteerd door tv-icoon Henny Huisman. 2 ½ uur vertier en plezier. Leuk als bedrijfsfeest of als uitje bij welke gelegenheid dan ook. Wil jij de Henny Huisman Super Surpriseparty XL boeken? Neem dan contact met ons op.