Direct geleverd. Binnen 5 minuten in je mailbox

1.5 Meter ClubQuiz


Cafe Cliniq is dé uitgaansgelegenheid van Maastricht. Wegens de verschillende corona maatregelen was Cliniq niet meer in staat om reguliere stapavonden te organiseren. Ze namen contact met ons op om met hen na te denken over een Quizavond. Zo ontstond het idee voor de 1.5 Meter ClubQuiz.

Uitgaan Club Quiz Cafe Cliniq

QuizMaestro maakte een quiz op maat voor Cafe Cliniq van in totaliteit 120 vragen. Deze Quiz werd vervolgens op 4 beamerschermen in de zaak geprojecteerd. Deelnemers konden in teams van 2 of 3 deelnemen aan de Quiz, hierbij werd er per team 1 telefoon gebruikt om de antwoorden door te geven. Cliniq koos ervoor om op deze avonden een Quizmaster en een DJ in te zetten. Terwijl de Quizmaster de quiz presenteerde, draaide de DJ achtergrondmuziek. Daarnaast draaide DJ toepasselijke muziek bij de vragen. “Welke hit werd het meest gestreamd op spotify in 2019”. Nadat alle teams hun antwoord hadden gegeven draaide DJ het juiste antwoord.

CLINIQ Maastricht
“Met de quiz van QuizMaestro waren we in staat om een gezellige uitgaansavond te organiseren binnen de corona richtlijnen van de overheid. Het resultaat? Ruim 9 weekenden feest, waarbij elke avond uitverkocht was!”
Horeca Hermans
CLINIQ
Pub Quiz op maat maken

Quiz op Maat?

Wil je ook een Quiz op maat? Of wil je dat wij met jou meedenken over de beste oplossing voor jouw zaak of bedrijfsfeest? Neem dan contact met ons op.