Direct geleverd. Binnen 5 minuten in je mailbox

Leuke prijzen voor een pubquiz

Leuke prijzen voor een pubquiz

Een pubquiz is een uitdagende en leuke activiteit waarbij je je kennis kunt testen en strijden tegen andere teams. Maar wat is een pubquiz zonder prijzen? Hieronder vind je enkele ideeën voor leuke prijzen die je kunt uitdelen aan de winnaars van je volgende pubquiz.

Een rondje drankjes

Een klassieke prijs voor de winnaars van een pubquiz is een rondje drankjes. Dit omdat een pubquiz vaak in een bar or cafe wordt georganiseerd. Dit kan een drankje zijn naar keuze of een speciale cocktail die je hebt samengesteld voor de gelegenheid. Het is een leuke manier om het winnende team te belonen en hen te laten genieten van hun overwinning.

Cadeaubonnen

Een andere leuke prijs die je kunt uitdelen, is een cadeaubon voor een lokale winkel of restaurant. Hierdoor kunnen de winnaars genieten van een heerlijke maaltijd of een leuk cadeau uitzoeken. Het is ook een geweldige manier om lokale bedrijven te ondersteunen.

Trofee of medaille

Als je een pubquiz organiseert als onderdeel van een groter evenement, kun je overwegen om een trofee of medaille uit te reiken aan het winnende team. Dit is een geweldige manier om de prestaties van het team te erkennen en hen te laten voelen dat ze echt iets hebben bereikt. Dit is natuurlijk ook een blijvende herinnering.

Boeken of tijdschriften

Als je pubquiz vragen heeft die gericht zijn op een specifiek onderwerp, kun je overwegen om boeken of tijdschriften uit te delen over dat onderwerp aan het winnende team. Dit is niet alleen een leuke prijs, maar het kan ook helpen om hun kennis verder uit te breiden.

Kant en klare pubquiz kopen?

Geen zin om een eigen pubquiz te maken? Kies uit een van onze kant en klare pubquizzen!

Quizzen bekijken

Bordspellen of puzzels

Een andere leuke prijs die je kunt uitdelen, zijn bordspellen of puzzels. Dit is een geweldige manier om het winnende team te belonen met iets wat ze samen kunnen doen en wat hen uitdaagt. Het kan ook de aanleiding zijn om vervolgens een ​​spelletjesavond met vrienden, familie of collega’s te plannen.

Filmkaartjes

Als je pubquiz vragen heeft over films of entertainment, kun je overwegen om filmkaartjes uit te delen aan het winnende team. Zo maak je een leuke connectie met de pubquiz en kan het winnende team een leuke avond uit te hebben.

Gepersonaliseerde prijzen

Een leuke en persoonlijke prijs is altijd een goede keuze. Je kunt bijvoorbeeld een mok, t-shirt of pet met de naam van de pubquiz laten bedrukken. Zo hebben ze een tastbare herinnering aan hun overwinning en kunnen ze deze trots dragen.

Gratis toegang

Een eenvoudige, maar effectieve prijs is gratis toegang tot de volgende pubquiz. Dit geeft het winnende team de kans om hun titel te verdedigen en nogmaals te genieten van een leuke avond.

Een pubquiz is niks zonder prijzen

Het uitdelen van leuke prijzen is een geweldige manier om de deelnemers van een pubquiz te motiveren en het winnende team te belonen. Of je nu kiest voor een klassieke prijs zoals een rondje drankjes of een meer persoonlijke prijs, het belangrijkste is dat de prijs past bij de sfeer van de pubquiz en de interesses van de deelnemers. Ook is het belangrijk dat de prijs ook niet duur hoeft te zijn. Het gaat uiteindelijk om het gebaar.


Hopelijk hebben deze ideeën je geïnspireerd om de volgende pubquiz nog leuker te maken met leuke en creatieve prijzen. Vergeet niet dat het niet alleen om het winnen van de prijs gaat, maar vooral om het hebben van plezier en het delen van kennis met elkaar. Dus organiseer een leuke pubquiz en beloon het winnende team met een prijs die ze niet snel zullen vergeten!