Quiz organiseren voor collega’s?

Ben jij op zoek naar een leuke quiz? Dan ben je ons op het juiste adres! Wil je bijvoorbeeld een quiz volledig in de huisstijl van jouw organisatie? Óf wil je dat wij de volledige organisatie van de quiz voor je overnemen? Wij helpen je graag verder!

Quizmaster service

Wil je dat wij de volledige organisatie van de quiz van je overnemen? Maak dan gebruik van onze quizmaster service. We bieden deze service zowel online als op locatie aan. In het geval van een online quiz wordt deze via een livestream gepresenteerd door een ervaren quizmaster. Deelnemers kunnen eenvoudig met hun eigen smartphone antwoord geven op de vragen. Wil je de quiz echt feestelijk maken? Dan zorgen wij ook nog voor een live DJ die er een swingend feestje van maakt. Kortom, we hebben alle ingrediënten in huis voor een geslaagde quiz!

QuizMaestro organiseerde in opdracht van Cafe Cliniq ruim drie maanden lang de 1.5. Meter ClubQuiz. Een gezellige quizavond met een quizmaster en DJ. Volledig coronaproof! Klik hier om meer te lezen.

Livestream voor maximaal 2000 deelnemers

Presentatie van de quiz door een quizmaster

Mogelijk in Nederlands, Engels of Frans

Mogelijkheid om de quiz te personaliseren in de eigen huisstijl

Mogelijkheid om eigen vragen aan de quiz toe te voegen

Informatie aanvragen

Uitgaan Club Quiz Cafe Cliniq
Cafe Cliniq

1,5m Club Quiz

Met de quiz van QuizMaestro was Cafe Cliniq in staat om een gezellige uitgaansavond te organiseren binnen de corona richtlijnen van de overheid. Het resultaat? Ruim 9 weekenden feest, waarbij elke avond uitverkocht was!

Medewerkers van deze bedrijven kochten al een quiz bij QuizMaestro