Direct geleverd. Binnen 5 minuten in je mailbox

Eigen bingokaart ontwerp


Organiseer je een muziekbingo en wil je dat de bingokaarten volledig in de stijl van jouw evenement opgemaakt worden? Geen probleem! Onze designers staan klaar om een volledig op maat gemaakt design voor jouw event te maken. Voor €495 (incl. BTW) ontvang je een volledig op maat gemaakt bingokaart ontwerp. Aanvullend betaal je nog €1 (incl. BTW) voor elke unieke bingokaart.

Bekijk recente voorbeelden

Bingokaart ontwerp N Brands

N BRANDS is het moederbedrijf van mode-ondernemer Nikkie Plessen. Dit jaar wilde zij hun nieuwsjaarborrel extra feestelijk maken met een op maat gemaakte muziekbingo. Wij ontwierpen een bingokaart volledig in de stijl van de 'Ski & Sip' nieuwsjaarsborrel.

Bingokaart ontwerp Siemens

Onlangs hebben wij voor het bedrijfsfeest van Siemens een volledig op maat gemaakte bingo georganiseerd. Tijdens het evenement stonden diverse activiteiten op de planning, waaronder een muziekbingo. Siemens hechtte er waarde aan dat alles perfect paste bij de stijl van het evenement, daarom hebben zij ons benaderd.

Bingokaart ontwerp Henny Huisman

Op donderdag 4 april presenteerde de altijd populaire tv-persoonlijkheid Henny Huisman de 'Henny Huisman Super Surpriseparty XL'. Dit evenement omvatte een muziekbingo en een pubquiz. De organisator, MSTR events, nam contact op met QuizMaestro om de muziekbingo volledig op maat te maken voor dit speciale evenement.

Wil je volledig ontzorgd worden?

Laat ons de organisatie volledig uit handen nemen met een presentator, DJ en geluidsman! Boek de muziekbingo experience met onze exclusieve presentator, Bagiyo van der Leemputte. Met zijn jarenlange ervaring in het presenteren van muziekbingo's neemt Bagiyo het publiek moeiteloos mee in de flow van de show. Samen met zijn feestteam zorgt hij voor een onvergetelijke middag of avond.

Quiz Maestro - Organiseer een leuke muziekbingo als bedrijfsuitje of teamuitje
  • Muziekbingo met een eigen playlist

  • Optioneel: volledig opgemaakt in de huisstijl van jouw organisatie

  • Optioneel: kies voor de volledige bingo experience met presentator

Informatie aanvragen


Deze bedrijven gingen je voor