Kerstquiz vragen

Een kerst pubquiz is ideaal om tijdens de feestdagen een leuke activiteit te organiseren met vrienden, familie of collega's. We geven je graag een aantal tips hoe je een goede kerstquiz kunt maken. Wil je liever een kant-en-klare kerstquiz? Kies dan voor één van onze kant-en-klare quizzen.

Kerstquiz vragen

5 tips voor het organiseren van een kerstquiz

  1. Maak voor je quiz een lijst met categorieën - Denk aan onderwerpen als kerstliedjes, kerstfilms en kersttradities.

  2. Formuleer de vragen en antwoorden. Zorg ervoor dat de vragen geschikt zijn voor jouw publiek en dat de antwoorden niet te makkelijk of te moeilijk zijn.

  3. Wijs een quizmaster aan. Dit kan iemand zijn die goed is in het stellen van vragen en zorgt voor een goede sfeer.

  4. Maak teams. Zo is het mogelijk dat deelnemers aan je quiz met elkaar kunnen overleggen. Verder is het belangrijk dat je denkt aan prijzen. Uiteindelijk wil elk team voor de winst gaan! Dit kan bijvoorbeeld een cadeaukaart of kerstcadeau zijn.

  5. Maak de quiz interactief. Maak gebruik van beeld en geluid. Daarnaast is het ook om gebruik te maken van "wildcards" die elk team een ​​extra kans geven om meer punten te scoren.

    Door deze stappen te volgen, organiseer je een leuke en uitdagende kerstquiz waar iedereen van zal genieten. We wensen je veel plezier tijdens de feestdagen!